Serveis

Edicions i Publicacions de la Universitat de Lleida ofereix treballs tècnics editorials de tota mena a la comunitat universitària lleidatana, a altres institucions públiques o privades tant catalanes com espanyoles i a empreses professionals de casa nostra i arreu.

Quant a producció tècnica, elaborem tot tipus d’impresos, tríptics informatius, promocionals, cartells, pancartes i tot allò relacionat amb la producció gràfica i el seu disseny. Ja sigui per publicar en suport paper o en suport electrònic.

A més, en el camp de l’edició, els nostres serveis abasten tot el ventall de procesos d’una publicació: adequació de l’original, correcció lingüística, maquetació del text, retoc fotogràfic, organització de l’aparell gràfic i la coordinació de les galerades (diferents proves i correccions per les que passen la maqueta i l’original).

En l’apartat de difusió, Edicions i Publicacions de la Universitat de Lleida compta amb diversos canals de difusió especialitzats en el llibre universitari ja que forma part de les xarxes UNE (Unión de Editoriales Universitarias Españolas) i Xarxa Vives d’Universitats. En general, són publicacions que es destinen a les universitats, centres de recerca, biblioteques i al públic interessat en els llibres cientificotècnics.

L’àmplia experiència en la producció i difusió de productes editorials ens permet abordar qualsevol tipus de publicació. De fet, la diversitat de les nostres publicacions inclou novel·les, llibres de poesia, memòries o publicacions institucionals de tota mena, camp en el que Edicions i Publicacions de la Universitat de Lleida ha treballat durant la seva dilatada trajectòria.

Enquesta de satisfacció

Si heu estat usuaris/àries dels nostres serveis editorials, posem al vostre abast una enquesta de satisfacció per a que pugueu enviar-nos, de forma anònima, les vostres opinions i suggeriments. Podeu accedir-hi a través d’aquest enllaç. Gràcies per la vostra col·laboració.