Condicions d’ús i política de privadesa

Protecció de dades personals

En compliment de la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal del 13 de desembre, us informem que les dades de caràcter personal facilitades o ja emmagatzemades s’incorporaran a un fitxer degudament registrat, del qual és titular la Universitat de Lleida, amb la finalitat de gestionar o facilitar-vos informació de rellevància. Aquestes dades són confidencials i són tractades d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. La manca d’alguna d’aquestes dades o de l’autorització per tractar-les i comunicar-les impossibilita el procés que heu iniciat.

Amb la signatura d’aquesta clàusula, quedeu informat/ada i doneu el consentiment exprés per a l’accés a les vostres dades personals esmentades anteriorment i per al seu tractament i comunicació. Com a titular de les dades, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació mitjançant un escrit adreçat al responsable del fitxer a Universitat de Lleida, plaça Víctor Siurana, 1,  25003 Lleida.

Dades generades per navegació (cookies i altres)

La navegació a través de la nostra botiga virtual genera cookies i altres arxius que s’instal·len automàticament als sistemes dels usuaris. Aquest fet permet oferir una navegació òptima i segura per la web. Malgrat tot, podeu accedir a aquests arxius i desinstal·lar-los des del vostre sistema en qualsevol moment.

Edicions i Publicacions de la UdL es compromet a utilitzar les dades recollides a través d’aquestes eines amb finalitats exclusivament tècniques i estadístiques, mantenint en tot moment la confidencialitat i l’anonimat dels usuaris.

Pagament segur

La botiga virtual d’Edicions i Publicacions de la UdL utilitza la passarel·la de pagament de comerç electrònic de Comercia Global Payments-La Caixa. Això garanteix un entorn segur i protegit per l’usuari a l’hora d’introduir les seves dades personals.

Lleis aplicables

La relació comercial que s’estableix entre els usuaris de la botiga virtual i Edicions i Publicacions de la UdL es regeix per la legislació espanyola vigent. En cas d’incompliment de la normativa vigent per alguna de les dues parts, aquestes se sotmetran als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Lleida sempre que la legislació aplicable ho permeti.