Com fer una comanda

Pagament

Durant el procediment de compra, podreu triar l’opció de pagament que us sigui més còmoda entre les que es detallen a continuació.

Pagament amb Targeta de Crèdit: Un cop confirmada la comanda, automàticament entrareu a la passarel·la de pagament segur de La Caixa. Allà, haureu d’introduir les dades de la targeta. El procés acabarà quan rebeu un missatge de confirmació de comanda.

Pagament per Transferència Bancària: Un cop confirmada la comanda, rebreu un missatge on trobareu el número de compte corrent al qual haureu de transferir l’import de la comanda. El pagament per transferència ha de realitzar-se en un termini màxim de 48h des de la confirmació de la comanda. En cas contrari, aquesta quedarà anul·lada. Un cop rebuda la transferència per part d’Edicions i Publicacions de la UdL, rebreu un missatge de confirmació i es tramitarà la comanda.

Pagament Intern UdL: És un sistema de pagament vàlid únicament per comandes internes de la UdL. Per tramitar la comanda, us demanarà l’orgànica i el projecte als quals s’ha de carregar la despesa. També serà necessari donar el nom de la persona responsable de la comanda. Un cop rebudes les dades, efectuarem la corresponent factura interna per les vies habituals.

Tramitació de comanda

Un cop confirmat el pagament, el termini de tramitació de la comanda és d’entre 24 i 48 hores laborables. En els casos en què aquest termini no pugui complir-se, s’informarà el client amb anterioritat a la confirmació de la compra.

Modalitats i despeses d’enviament

Actualment, la botiga virtual d’Edicions i Publicacions de la UdL ofereix les següents opcions de lliurament.

1) Recollir a la botiga/Correu Intern: La comanda es recollirà a la nostra botiga física. Aquesta modalitat és gratuïta. En el cas de les comandes internes dins la UdL, aquestes s’enviaran per correu intern.

2) Enviament estàndard: Els enviaments es fan a través de la companyia de transport MRW i sempre es proporciona número de seguiment del paquet. El termini de tramitació de la comanda és de 24 a 48 hores laborables, i el de lliurament és de 24 hores (de dies laborables, exceptuant els períodes de tancament de la UdL).

El cost d’aquesta modalitat és de 9,15€. Els enviaments que es facin a les Illes Balears, tenen un cost afegit de 6,10€ i els enviaments que es facin a les Illes Canàries, tenen un cost afegit de 14,95€.

En tots els casos l’IVA està inclòs al preu indicat i són tarifes d’enviaments per paquets de fins a 5 kg. Per comandes amb un pes superior, contactarem amb el client per indicar l’import de l’enviament.

Per altres opcions d’enviament, si us plau, contacteu amb nosaltres.

Preus

Els preus que apareixen a la botiga en línia són en Euros i inclouen l’IVA corresponent (4% pels llibres en paper o en suport electrònic, i el 21% pels altres formats videogràfics, fonogràfics, etc.).

Devolucions

En els casos de reclamacions per defectes del producte i/o altres motius de disconformitat amb el producte rebut, contacteu amb nosaltres i intentarem resoldre la incidència amb màxima urgència.

Comandes internacionals

Actualment, la botiga virtual d’Edicions i Publicacions de la UdL no atén comandes fetes des de fora d’Espanya. En cas que us interessi adquirir algun dels nostres productes i us trobeu fora del territori estatal, podeu accedir als serveis d’Unebook, llibreria de llibres universitaris vinculada a la UNE – Unió d’Editorials Universitàries Espanyoles.