Com fer una comanda interna

Per realitzar una comanda interna des dels centres, departaments o unitats de la UdL, cal seguir el procediment de compra habitual: un cop seleccionats els productes, cal accedir a la cistella i fer clic a Ho compro. Aquest procediment dóna l’opció de crear un compte d’usuari o bé fer una compra ràpida sense registre. Llavors cal seleccionar l’opció de Recollida en Botiga/Correu intern com a modalitat d’enviament i triar Pagament Intern UdL quan us ho demani. Durant el procediment, se us demanarà l’orgànica, el projecte al qual s’ha de carregar la despesa i el nom de la persona responsable de la comanda. Un cop rebudes les dades, efectuarem la corresponent factura interna per les vies habituals.

DAVANT LA SITUACIÓ PROVOCADA PER LA COVID-19 I FINS NOU AVÍS, L’ACCÉS A L’ESPAI FÍSIC DE LA BOTIGA NO ÉS LLIURE. PER TANT, LES COMANDES ES RECOLLIRAN AMB CITA PRÈVIA EN HORARI DE 10 A 13 h I DE DILLUNS A DIVENDRES COMPLINT SEMPRE AMB LES MESURES DE SEGURETAT I PREVENCIÓ NECESSÀRIES. DES DEL SERVEI ENS FICAREM EN CONTACTE AMB LA PERSONA RESPONSABLE DE LA COMANDA PER TAL DE CONCRETAR UNA CITA PRÈVIA. EN EL CAS DE COMANDES INTERNES DINS LA UdL, LA COMANDA S’ENVIARÀ PER CORREU INTERN UN COP TORNI A ESTAR ACTIU AQUEST SERVEI.

Us recordem que els usuaris interns de la UdL (PDI, PAS, unitats i centres) gaudeixen d’un 5% de descompte sobre el PVP. Aquest descompte s’aplicarà en emetre la factura interna.

Per qualsevol dubte, podeu contactar-nos per telèfon al 973 70 33 75 o per correu electrònic a l’adreça edicionsudl.comercial@udl.cat.