Com fer una comanda interna

Per realitzar una comanda interna des de centres, departaments o unitats de la UdL, cal seguir el procediment de compra habitual: un cop seleccionats els productes, cal accedir a la cistella i fer clic a Ho compro. Aquest procediment dóna l’opció de crear un compte d’usuari o bé fer una compra ràpida sense registre. Llavors cal seguir els passos següents. S’ha de seleccionar l’opció de Recollida en Botiga/Correu intern com a modalitat d’enviament i triar Pagament Intern UdL quan us ho demani. Durant el procediment, se us demanarà l’orgànica, el projecte al qual s’ha de carregar la despesa i el nom de la persona responsable de la comanda. Un cop rebudes les dades, efectuarem la corresponent factura interna per les vies habituals i us enviarem la comanda per correu intern.

Us recordem que els usuaris interns de la UdL (PDI, PAS, unitats i centres) gaudeixen d’un 5% de descompte sobre el PVP. Aquest descompte s’aplicarà al moment d’emetre la factura interna.

Per qualsevol dubte, podeu contactar-nos per telèfon al 973 70 33 75 o per correu electrònic a l’adreça edicionsudl.comercial@udl.cat.