Com fer una comanda interna

Per realitzar una comanda interna des dels centres, departaments o unitats de la UdL, cal seguir el procediment de compra habitual: un cop seleccionats els productes, cal accedir a la cistella i fer clic a Ho compro. Aquest procediment dóna l’opció de crear un compte d’usuari o bé fer una compra ràpida sense registre. Llavors cal seleccionar l’opció de Recollida en Botiga/Correu intern com a modalitat d’enviament i triar Pagament Intern UdL quan us ho demani. Durant el procediment, se us demanarà l’orgànica, el projecte al qual s’ha de carregar la despesa i el nom de la persona responsable de la comanda. Un cop rebudes les dades, efectuarem la corresponent factura interna per les vies habituals.

En el cas de les comandes internes dins la UdL, aquestes s’enviarà per correu intern.

Us recordem que els usuaris interns de la UdL (PDI, PAS, unitats i centres) gaudeixen d’un 5% de descompte sobre el PVP. Aquest descompte s’aplicarà en emetre la factura interna.

Per qualsevol dubte, podeu contactar-nos per telèfon al 973 70 33 75 o per correu electrònic a l’adreça edicionsudl.comercial@udl.cat.