Com fer una comanda interna UdL

Per realitzar una comanda interna, des de centres, departaments, unitats... de la UdL, cal seguir el procediment de compra habitual: un cop seleccionats els productes, cal accedir a la cistella i fer clic a Ho compro.  El procediment dóna l'opció de crear un compte d'usuari o bé fer una compra ràpida, sense registre.

Llavors cal seguir els passos següents, seleccionant l'opció de Recollida en Botiga/Correu intern com a modalitat d'enviament i Pagament Intern UdL quan us ho demani. Durant el procediment, se us demanarà l'orgànica i el projecte al qual s'ha de carregar la despesa, a més a més del nom de la persona responsable de la comanda.

Un cop rebudes les dades, efectuarem la corresponent factura interna, per les vies habituals, i us enviarem la comanda per correu intern.

Us recordem que els usuaris interns de la UdL (PDI, PAS, unitats i centres) gaudeixen d'un 5% de descompte sobre el PVP. Aquest descompte s'aplicarà al moment d'emetre la factura interna.

Per qualsevol dubte, podeu contactar-nos per telèfon al 973 70 33 75 o per correu electrònic a l'adreça comercial.publicacions@udl.cat.