Edicions i Publicacions de la Universitat de Lleida ofereix treballs tècnics editorials de tota mena a la comunitat universitària lleidatana, a altres institucions públiques o privades catalanes o espanyoles i també a empreses professionals de casa nostra i arreu.

Quant a producció tècnica, elaborem tot tipus d'impresos, tríptics informatius, promocionals, cartells, pancartes i tot allò relacionat amb la producció gràfica i el seu disseny. Ja sigui per publicar en suport paper o en suport electrònic.

A més, en el camp de l'edició els nostres serveis abasten tot el ventall de procesos d'una publicació, adequació de l'original, correcció lingüística, maquetació del text, retoc fotogràfic, organització de l'aparell gràfic i la coordinació dels diversos passos de correcció de les proves realitzades de la maqueta i l'original, les anomenades galerades.

En l'apartat de difusió, Edicions i Publicacions de la Universitat de Lleida compta amb diversos canals de difusió especialitzats en el llibre universitari, formant part de les xarxes UNE (Unión de Editoriales Universitarias Españolas) i Xarxa Vives d'Universitats. Es destinen a les universitats, centres de recerca i biblioteques i públic en general interessat en els llibres cientificotècnics.

L'àmplia experiència en la producció i difusió de productes editorials ens permet abordar qualsevol tipus de publicació, com ara novel·la, llibres de poesia, memòries o publicacions institucionals de tota mena, camp en el que Edicions i Publicacions de la Universitat de Lleida ha treballat durant la seva dilatada trajectòria.

 

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ

Si heu estat usuaris/àries dels nostres serveis editorials, posem al vostre abast una enquesta de satisfacció per a que pugueu enviar-nos, de forma anònima, les vostres opinions i suggeriments. Podeu accedir a través d'aquest enllaç. Gràcies per la vostra col·laboració.