Com fer una comanda

Pagament

Durant el procediment de compra podreu triar l’opció de pagament que us sigui més còmoda, entre les que es detallen a continuació:

Pagament amb Targeta de Crèdit: un cop confirmada la comanda, automàticament entrareu en la passarel·la de pagament segur de La Caixa. Allà haureu d’introduir les dades de la targeta. El procés acabarà quan rebeu un missatge de confirmació de comanda.

Pagament per Transferència Bancària: un cop confirmada la comanda, rebreu un missatge on trobareu el número de compte corrent al qual haureu de transferir l’import de la comanda. El pagament per transferència ha de realitzar-se en un termini màxim de 48h des de la confirmació de la comanda. En cas contrari, s’anul·larà la comanda. Un cop rebuda la transferència per part d’Edicions i Publicacions de la UdL, rebreu un missatge de confirmació i es tramitarà la comanda.

Pagament Intern UdL: és un sistema de pagament vàlid únicament per comandes internes dins la UdL. Per tramitar la comanda, us demanarà l'orgànica i el projecte als quals s'ha de carregar la despesa, a més del nom de la persona responsable de la comanda. Un cop rebudes les dades, efectuarem la corresponent factura interna, per les vies habituals.

Tramitació de comanda

Un cop confirmat el pagament, el termini de tramitació de comanda és d’entre 24h-48h laborables. En els casos en que aquest termini no pugui complir-se, s’informarà al client amb anterioritat a la confirmació de compra.

Modalitats i despeses d'enviament:

Actualment, la botiga virtual d’Edicions i Publicacions de la UdL ofereix les següents opcions de lliurament:

1) Recollir a la botiga/Correu Intern: la comanda es recollirà a la nostra botiga física. Aquesta modalitat és gratuïta. En el cas de comandes internes dins la UdL, la comanda s'envia per correu intern.

2) Enviament estàndard: els enviaments es fan a través de la companyia de transport MRW i es proporciona número de seguiment del paquet. El termini de tramitació de la comanda és de 24h-48h, i el de lliurament és de 24h. El cost d’aquesta modalitat és de 5,85€ (IVA incl.), per paquets de fins a 5 kg. Per comandes amb un pes superior, contactarem amb vosaltres per indicar-vos l’import de l’enviament.

Per altres opcions, si us plau contacteu amb nosaltres.

Preus

Els preus que apareixen a la botiga en línia són en Euros i inclouen l’IVA corresponent (4% pels llibres en paper i 21% pels llibres en suport electrònic i/o altres formats videogràfics, fonogràfics, etc.).

Devolucions

En els casos de reclamacions per defectes del producte i/o altres motius de disconformitat amb el producte rebut, contacteu amb nosaltres i intentarem resoldre la incidència amb màxima urgència.

Comandes internacionals

Actualment, la botiga virtual d’Edicions i Publicacions de la UdL no atén comandes fetes des de fora d’Espanya. En cas que us interessi adquirir algun dels nostres productes i us trobeu fora del territori estatal, podeu accedir als serveis d'Unebook, llibreria de llibres universitaris vinculada a UNE-Unión de Editoriales Universitarias Españolas.