Com fer una comanda

Pagament

Durant el procediment de compra podreu triar l’opció de pagament que us sigui més còmoda, entre les que es detallen a continuació:

Pagament amb Targeta de Crèdit: un cop confirmada la comanda, automàticament entrareu en la passarel·la de pagament segur de La Caixa. Allà haureu d’introduir les dades de la targeta. El procés acabarà quan rebeu un missatge de confirmació de comanda.

Pagament per Transferència Bancària: un cop confirmada la comanda, rebreu un missatge on trobareu el número de compte corrent al qual haureu de transferir l’import de la comanda. El pagament per transferència ha de realitzar-se en un termini màxim de 48h des de la confirmació de la comanda. En cas contrari, s’anul·larà la comanda. Un cop rebuda la transferència per part d’Edicions i Publicacions de la UdL, rebreu un missatge de confirmació i es tramitarà la comanda.

Pagament Contrarreemborsament: aquest sistema de pagament té un cost extra de 2€, que se us afegirà automàticament a l’import de comanda en el cas que el seleccioneu. Un cop confirmada la comanda, rebreu un missatge amb les dades que identifiquen la vostra compra. El pagament el realitzareu a les oficines de Correus quan aneu a recollir el paquet.

Pagament Intern UdL: és un sistema de pagament vàlid únicament per comandes internes dins la UdL. Per tramitar la comanda, us demanarà l'orgànica i el projecte als quals s'ha de carregar la despesa, a més del nom de la persona responsable de la comanda. Un cop rebudes les dades, efectuarem la corresponent factura interna, per les vies habituals.

Tramitació de comanda

Un cop confirmat el pagament, el termini de tramitació de comanda és d’entre 24h-48h laborables. En els casos en que aquest termini no pugui complir-se, s’informarà al client amb anterioritat a la confirmació de compra.

Enviaments

Actualment, la botiga virtual d’Edicions i Publicacions de la UdL atén enviaments dins l’àmbit territorial estatal en las modalitats d’enviament estàndard o enviament urgent.

Durant el procés de compra podreu triar entre diferents modalitats de lliurament dels productes adquirits:

1) Recollir a la botiga/Correu Intern: la comanda es recollirà a la nostra botiga física. Aquesta modalitat és gratuïta. En el cas de comandes internes dins la UdL, la comanda s'envia per correu intern.

2) Enviament estàndard per Correus: el termini de lliurament és d’entre 48 i 72 h laborables. El paquet es lliura a l’oficina postal més propera, i rebreu una notificació (per correu electrònic, SMS i/o avís de recollida) amb la informació de disponibilitat. El cost d’aquesta modalitat és de 5€ (IVA incl.) i el pes màxim del paquet és de 5 kg. Per comandes amb pes superior, contactarem amb vosaltres per indicar-vos l’import de l’enviament.

3) Enviament urgent per MRW: els enviaments es fan a través de la companyia de transport urgent MRW i es proporciona número de seguiment del paquet. El termini de lliurament és de 24 h. El cost d’aquesta modalitat és de 15€ (IVA incl.), per paquets de fins a 5 kg. Per comandes amb un pes superior, contactarem amb vosaltres per indicar-vos l’import de l’enviament. 

Preus

Els preus que apareixen a la botiga en línia són en Euros i inclouen l’IVA corresponent (4% pels llibres en paper i 21% pels llibres en suport electrònic i/o altres formats videogràfics, fonogràfics, etc.).

Devolucions

En els casos de reclamacions per defectes del producte i/o altres motius de disconformitat amb el producte rebut, contacteu amb nosaltres i intentarem resoldre la incidència amb màxima urgència.

Comandes internacionals

Actualment, la botiga virtual d’Edicions i Publicacions de la UdL no atén comandes fetes des de fora d’Espanya. En cas que us interessi adquirir algun dels nostres productes i us trobeu fora del territori estatal, podeu contactar amb CELESA.