Prime Time. Veure sencer

Prime Time.

Núria Casado-Gual

ISBN: 9788491440994

Ageing is an extremely personal process everybody cares about. In our contemporary world, it can also become a truly enriching adventure. Prime Time is a comedy that invites us to think of age identity, and especially of how we really wish to live our later years. Written by the ageing-studies scholar Núria Casado-Gual, this play premiered in October 2016 in Barcelona (Catalonia) at the closing conference of the European project "SIforAge". Its original production, by the company Nurosfera, received very successful performances at several Catalan theatres for more than one year.

L'envelliment és un procés extremadament personal que a tothom preocupa. En el nostre món contemporani, també es pot convertir en una aventura veritablement enriquidora. Prime Time és una comèdia que ens convida a pensar en la identitat d'edat, i sobretot de com realment volem viure les darreres etapes vitals. Escrit per l'especialista Núria Casado-Gual, aquesta obra es va estrenar a l'octubre de 2016 a Barcelona (Catalunya) a la conferència de cloenda del projecte europeu "SIforAge". La seva producció original, a càrrec de l'empresa Nurosfera, va recollir molts èxits en actuacions en diversos teatres de Catalunya durant més d'un any.

Aquest llibre és la versió en anglès de l'obra que porta el mateix títol, publicada en català dins la col·lecció Sèrie Teatre, d'Edicions i Publicacions de la UdL.

Autor trad. M.Miquel-Baldellou i B.Worsfold
Any: 2018
Pàgines: 60
Idioma: Anglès
Il·lustracions: B/N
Núm. dins la col·l.: 8
Enquadernació: amb solapes
Mida: 17x24

12,00 €